Gladheid Scania Gladheid Steyr Sprinter groenonderhoud Develon Cat 320 Ferris Asfalt

Over Derikx Infra B.V.

Derikx Infra B.V. is een jong vooruitstrevend bedrijf dat is ontstaan om u, uw zorgen uit handen te nemen. U kunt ons inschakelen voor het aan- en afvoeren van bouwgrond en afvalstoffen, maar tevens kunnen wij voor u de aanneming, begeleiding en uitvoering organiseren van een breed scala aan werkzaamheden in de groen-, grond- en infrasector incl. 24/7 calamiteitenservice.

Door een nauwe band met onze branche organisatie CUMELA zijn wij op zeer adequate wijze op de hoogte van de huidige wet- en regelgeving en daarom kunnen wij uw projecten goed voorbereiden en perfect organiseren. Tevens beschikken wij over een breed scala aan vakbekwame vaste onderaannemers, zodat u verzekerd bent van een snelle en zorgvuldige uitvoering. De zorg voor uw werk is bij Derikx Infra B.V. in deskundige handen. Simpelweg omdat organiseren en begeleiden in onze genen zit.

Samenwerken met Derikx Infra B.V. is daarom ook plezierig. Enerzijds omdat wij verstand van zaken hebben en anderzijds omdat wij door onze ervaring al veel in de praktijk hebben meegemaakt. U kunt daarom ook alle vormen van onderhoud, voorbereiding en uitvoering met een gerust hart aan ons overlaten.

Met vriendelijke groet,

Derikx Infra B.V.

Jan Derikx

Derikx Infra B.V.